20påKjuge

Hjärtlig välkomna på 20påKjuge, det andra juniorläger av sitt slag på Kjugekull. Vi kommer att bo i stugor på Ivö Camping. Fokuset blir på bouldering på Kjugekull men det kommer också finnas tid för bad, lek, film och andra aktiviteter. Målet är att bygga gemenskap och utvecklas I sin klättring!

Plats
Ivö Camping i närheten av Kjugekull

Datum
9 -13 augusti.

Vem
Juniorer, 10-18 år, som klättrat minst ett år och som bor I Västra Götalands, Jönköpings, Kalmar, Hallands, Kronobergs, Blekinge, och Skåne län.

Antal platser
20 st.

Avgift
700 kronor. Avgiften inkluderar mat och boende och transport under lägret. Deltagarna står själva för resan dit. Det finns möjlighet att ansöka om stöd som täcker anmälningsavgiften, vid särskilda skäl. Prata också med er lokala klubb för subventionering.

Anmälan
Anmälan görs här.

Frågor
För frågor och intresseanmälan kontakta junioransvarig.skk@gmail.com.

 

Samarbetspartners
svensk_antidoping Sport Campus Sweden
Annonser
Medlemsrabatter Skadehjälpsnätverket