NY tränarutbildning nivå 1 Karbin Stockholm

Klätterförbundets tränarutbildning NYA nivå 1 hålls av Hanna Lif och Magnus Lindstedt 25-26 november 2017 på Karbin i Stockholm

Höstens planerade nivå 2 byts mot en ny nivå av klätterförbundets tränarutbildning för att fler ska ha möjlighet att komma vidare i sitt tränarskap. För att delta i den nya nivå 1, som ligger mellan Barn- och ungdomsledarutbildningen och nivå 2, ska du ha gått Klätterförbundets barn- och ungdomsledarutbildning, och gärna SISU idrottsutbildarnas GTU 1.

Anmäl dig här senast 31 oktober och betala in din deltagaravgift 1750:-/person på bg 5822-0328, Svenska KlätterförbundetAnmälan är bindande. Din klubb kan söka idrottslyftsbidrag i efterhand för din deltagaravgift.

Ur kursinnehållet:

Träningsplanering ur fysiologiskt, mentalt och tekniskt perspektiv, längre än en termin?

Fokus på progression

Återhämtning

Översätta träningsprinciper till klättring

Kravprofil för klättring

Rörlighetsträning.

Samarbetspartners
svensk_antidoping Sport Campus Sweden
Annonser
Medlemsrabatter Skadehjälpsnätverket