SM Lead, Skellefteå

KFUM Skellefteå idrott i samarbete med Klätterförbundet arrangerar SM lead 24 mars.

Mästerskapen i lead kommer vara en del SM-veckan i Skellefteå 20 till 26 mars. Under samma vecka kommer 27 olika idrotter utse sina svenska mästare

SM-veckan är ett samarbete mellan Riksidrottsförbundet, de olika idrotterna och värdstaden. Sveriges Television satsar mycket SM-veckan och sänder från tävlingarna.  Genom att  under en veckas tid genomföra svenska seniormästerskap i olika idrotter på samma ort vill arrangörerna öka intresset för svensk idrott och att öka SM-tecknens status . SM-veckan genomförs vanligtvis varje år, vinter respektive sommar, och ska genomföras på olika orter i Sverige. SM-veckans ambition är att vara en idrottslig folkfest i värdstaden under en vecka.

Följ SM-veckan på SVT och SVT play. Du kan också följa SM-veckans alla aktiviteter på Facebook Twitter och Instagram. (@smveckan och #smveckan)

Samarbetspartners
svensk_antidoping Sport Campus Sweden
Annonser
JSM Boulder Skadehjälpsnätverket Medlemsrabatter