Senaste nyheter

Ska du ut på äventyr i sommar?!

25 maj 2016

Du har bokat biljetten, köpt föraren och planerar vilka leder som ska besegras. Var smart att och se över ditt försäkringsskydd i god tid innan resan!

Resultat och bilder från JSM i lead

22 maj 2016

Vem vann JSM i lead 2016? Här har du resultat samt bilder från tävlingarna i Göteborg.

Ymer Alber vinner boulder JNM

15 maj 2016

JNM i boulder slutade med ett guld, två silver och ett brons till Sverige.

Flera svenskar vidare till final i JNM

14 maj 2016

Fredrik Serlachius (junior), Samuel Wingårdh (youth A) och Marcus Gillberg (youth B) vann sina respektive kval i boulder JNM som startade i Helsingfors idag.

Upplev friluftsliv

13 maj 2016

Orienteringsförbundet, Sportfiskarna och Klätterförbundet har sjösatt ett samarbets-projekt för att främja integration genom friluftsliv. Lokalföreningarna i Östra Göteborg erbjuder under en serie kvällar prova på-verksamhet i Utby och Bergsjön. Det…

Hanna lär kvinnor i Nepal att klättra

10 maj 2016

Många kvinnor i Nepal lever under hårda förhållanden. Hanna Sjödin från Sverige bor i Nepal och lär ut klättring och andra äventyrssporter för att hjälpa kvinnorna att växa.

Krönika: Tillsammans formar vi klättringens framtid

4 maj 2016

Jag vill tacka Svenska Klätterförbundets styrelse och kansli för en fantastiskt trevlig helg i samband med förbundsmötet 16-17 april. Samtidigt vill jag uppmana fler klubbar att åka på dessa arrangemang och ta del av många intressanta diskussioner runt vår sport och livsstil.

Squamish – Kanadas bästa klättring

3 maj 2016

Om du är ute efter perfekta sprickor, bombfast granit och härligt exponerad klättring, är Squamish platsen som kommer att göra dig mållös.

American Alpine Club International Climbers’ Meet 2016

2 maj 2016

Nu har du som medlem i Klätterförbundet möjlighet att få uppleva Yosemite tillsammans med American Alpine Club.Klubbens motto är – get out there and climbing competently at your chosen grade. Nu har du som medlem i Svenska Klätterförbundet möjlighet att få vara en av tjugo internationella gäster på Pinnacle Club Women´s International Climbing Meet 2016.

Kajsa Rosén #3 på boulder-NM i Danmark

1 maj 2016

Kajsa Rosén tog hem tredjeplatsen på boulder-NM i Köpenhamn på lördagen. Hannes Puman tog sig också till final, men slutade på en sjätteplats.

Visa äldre nyheter
Samarbetspartners
Mammut_Hilleberg
Annonser
Studera till arborist - Hvilan utbildning Dollankursen Skadehjälpsnätverket Medlemsrabatter