Senaste nyheter

Resultat från nationella bouldertävlingen i Sävsjö

26 september 2016

Årets första nationella bouldertävling avgjordes i Sävsjö i helgen. Övriga nationella bouldertävlingar 2016 är JSM i Akalla den 1 oktober och i Västervik den 19 november.

Boulderguld till Petra Klinger. Ondra försvarar sitt leadguld

19 september 2016

Nu är VM över för den här gången. Allt avslutades igår med att Adam Ondra som VM’s sista klättrare toppa ut VM’s sista led.

VM guld till Janja Garnbret och Tomoa Narasaki. Hannes på 15 plats i lead

18 september 2016

Det var fullt schema på VM i Paris igår. Damerna hade semifinal i boulder samt final i lead och speed. Herrarna hade final i boulder och speed samt den i svenska ögon högintressanta lead semifinalen med Hannes Puman.

Hannes vidare till VM semi i lead

15 september 2016

Dag två på VM i Paris är över. På schemat idag stod kval för herrarnas lead och damernas boulder. Hannes Puman klättrade riktigt bra och slutade på 17 plats i kvalet. Det räcker gott och väl för att kvala in till semifinalen som är på lördag.

Ingen svensk vidare till semi

14 september 2016

Nu har VM i Paris startat. På schemat idag stod kval för damer lead och herrar boulder. Ingen svensk tog sig vidare till morgondagens semifinal.

Rapport från regionalt ungdomsläger i Sundsvall

14 september 2016

Läger är något som hör till sommaren och många klubbar runt om i Sverige har denna sommar arrangerat klätterläger för sina ungdomar. Här kommer en lägerrapport från Sundsvall Klätterklubb som arrangerad ett regionalt läger förra helgen.

Dags för VM i klättring

12 september 2016

På onsdag drar VM i klättring igång i Paris. Fem dagars tävlingar med 500 av världens bästa klättrare som ska göra upp om 16 guldmedaljer.

Nya framgångar på JEM

5 september 2016

Helgens JEM i lead och speed kan sammanfattas med nya framgångar för det svenska juniorlandslaget. Ett guld och ett silver i lead bärgades i Mitterdorf, Österrike.

JEM i lead och speed nu i helgen

1 september 2016

Nu är det dags för JEM i lead och speed i Mitterdorf, Österrike.

Tänk vitt, tänk brett, tänk breddklätterträff!

25 augusti 2016

Vidga dina vyer och tänk bredare! Bohusläns klätterklubb välkomnar alla vänner av breda sprickor till breddklättterträff.

Visa äldre nyheter
Samarbetspartners
Mammut_Hilleberg
Annonser
Skadehjälpsnätverket Medlemsrabatter