Föreläsning Nicolas Favresse, Göteborg

Alpina  kommittén har tillsammans med Breddkommittén nöjet att presentera en föreläsning med Nicolas Favresse.

Nicolas Favresse har under det senaste decenniet utmärkt sig som något så ovanligt som en allroundklättrare på den yttersta toppnivån. Han har klättrat allt från 9a på sportklätterklippor, de hårdaste spricklederna i världen till svåra förstabestigningar av storväggar i avlägsna miljöer. Nicolas expeditionerna har genomförts med låg budget samt så litet miljömässigt fotavtryck som möjligt. Oavsett om du är en hårdtränande craggråtta eller kaffedrickande turbamse, eller bara äventyrsintresserad i största allmänhet är vi övertygade om att du att kommer bli inspirerad av Nicolas historier.

Under 2 timmar delar Nicolas med ett stort mått av självdistans och humor med sig av sina erfarenheter från att resa på enkla opretentiösa expeditioner och etablera nya leder av högsta tekniska standard. Välkommen!

30 januari, Göteborg

Plats: Handelshögskolan, Volvosalen
Tid: 30 januari kl 19.00

Pris: Vuxna 150 kronor, ungdomar (upp till 18 år) 80 kronor.

Mer information om föreläsningen och hur du får tag i biljetter finns på Göteborgs Klätterklubbs Facebook event.

 

Samarbetspartners
trygga_idrottmiljoer framat
Annonser
Hvilan utbildning Klättring i Kebnekaise Medlemsrabatter Skadehjälpsnätverket