Föreläsning Nicolas Favresse, Kiruna

Alpina  kommittén har tillsammans med Breddkommittén nöjet att presentera en föreläsning med Nicolas Favresse.

Nicolas Favresse har under det senaste decenniet utmärkt sig som något så ovanligt som en allroundklättrare på den yttersta toppnivån. Han har klättrat allt från 9a på sportklätterklippor, de hårdaste spricklederna i världen till svåra förstabestigningar av storväggar i avlägsna miljöer. Nicolas expeditionerna har genomförts med låg budget samt så litet miljömässigt fotavtryck som möjligt. Oavsett om du är en hårdtränande craggråtta eller kaffedrickande turbamse, eller bara äventyrsintresserad i största allmänhet är vi övertygade om att du att kommer bli inspirerad av Nicolas historier.

Under 2 timmar delar Nicolas med ett stort mått av självdistans och humor med sig av sina erfarenheter från att resa på enkla opretentiösa expeditioner och etablera nya leder av högsta tekniska standard. Välkommen!

31 januari, Kiruna

Plats: Folkets Hus, Prismasalen
Tid: 31 januari kl 19.00
Pris: Gratis för medlemmar i Kiruna Klätterklubb, 50 kronor för dig under 18 år, 100 kr för vuxna.

Mer information om föreläsningen och hur du får tag i biljetter finns på Kirunas Klätterklubbs Facebopok event.

Samarbetspartners
svensk_antidoping framat
Annonser
Medlemsrabatter Skadehjälpsnätverket