Nordic Youth Camp 2018

Årets Nordic Youth Camp blir i Bodø, Norge 25 juni – 1 juli.

Nordic Youth Camp är så mycket mer än bara klättring. Det handlar också om allt det där som händer mellan klättringen. Upplevelser, gemenskap, vänner – nya som gamla, utmanande och spännande aktiviteter, skratt, och mycket mer.

Bodø ligger i norra Norge, nära Lofoten. Vi kommer att bo på Skaug Grendehus
som ligger 30km utanför Bodø och ganska nära klätterområdet.  Klätterområdet erbjuder både bouldering och sportklättring i varierande svårighetsgrader. Det finns även ett bra bouldergym i Bodø om vädret inte tillåter klättring utomhus.

Vem kan anmäla sig?
Du som är 12-18 år, har både topprepskort och ledkort och är medlem i en förbundsansluten klätterklubb kan anmäla dig. Totalt 50 platser med deltagare från de Nordiska länderna. Varav vi har tio platser!

Deltagaravgiften
3500kr/person betalas in i samband med anmälan till bankgiro 5822-0328.
Märk betalningen med (NYC och NAMN). Betalning = anmälan.  Efter sista anmälningsdag passerat bekräftar vi deltagarnas plats, eller återbetalar om vi fått fler anmälningar än platser.

Anmäl dig här
Sista anmälningsdag är 16 april.

Avbokningsregler
Fram till sista anmälningsdag kan avgiften betalas tillbaka förutom en administrativ avgift på 500:-

Får vi fler anmälda än det finns platser för kommer vi att sträva efter en spridning mellan olika klubbar och en jämn köns- och åldersfördelning, och beakta anmälningsdatum. Boende och mat ingår i deltagaravgiften samt resa från flygplatsen i Bodø till Skaug.  Resa till och från Bodø, Norge bekostar deltagarna själva. Resan till Bodø kan samordnas med våra svenska ledare beroende på varifrån deltagarna kommer ifrån. Vi har för närvarande fler anmälda killar än platser men om inte tillräckligt många tjejer anmäler sig går platserna till killar. 

Frågor
Kontakta: jessica.leander@klatterforbundet.se eller ring 08- 699 65 23.

Samarbetspartners
svensk_antidoping framat
Annonser
Medlemsrabatter Skadehjälpsnätverket