Idrottens dag i Almedalen

Idrottens dag i Almedalen, 4 juli, är på många sätt ett evenemang i två delar. Det är fullt av liv bland på prova på-aktiviteterna där alla barn får chansen att hitta sin idrott. I den Ideella trädgården bjuder Riksidrottsförbundet in organisationer, politiker och idrottsprofiler för att diskutera förutsättningarna för idrott i Sverige – och vikten av en levande idrott för samhället.

I år finns det möjlighet för besökarna att prova på rekordmånga 16 olika idrotter på Idrottens dag i Almedalen! Barnen kan vinna priser genom att testa många olika idrotter. Allt under Idrottens dag är gratis. Läs mer om prova på-aktiviterna.

Visby Klätterklubb kommer arrangera prova-på klättring i klubbens lokaler klockan 10-16.

Frida Heilert, vice ordförande i Klätterförbundet, kommer närvara under Idrottens dag och representera förbundet.

Samarbetspartners
svensk_antidoping framat
Annonser
Medlemsrabatter Skadehjälpsnätverket