Instruktörsseminarium, Brodalen, Bohuslän

Instruktörsseminarium hösten 2018

Höstens seminarium kommer främst att fokusera på utomhusklättring med inslag av pedagogik, utrustning och access.

Var: Brodalen i norra Bohuslän på Villa Bro och Häller.

När:
 lördag 15 september ca 09:00-18:00 och söndag 16 september 9:00-16:00.

Anmälan:
 Anmälan görs på IdrottOnline. Vi vill ha din anmälan senast 1 september. Tänk på att det är betalningen som gör din anmälan giltig. Vid avbokning efter sista anmälningsdatum kan endast 500:- återbetalas.

Kostnad
:  Sätt in 1 000 kronor på Klätterförbundets bankgiro 5822-0328 och ange ditt namn och “seminarium bohuslän”. I deltagaravgiften ingår föredrag, fika och lunch lördag och söndag. Övriga måltider, resa och boende ingår inte. Du kan välja att delta i gemensam middag på Villa Bro på lördag kväll, betala då in 150:- extra och ange även “veg” eller “kött”.

Boende: Vi rekommenderar boende på Villa Bro eller närliggande Häller Klättercamping. Där finns boende inomhus i olika prisklasser, och tältplatser. Klätterförbundet har reserverat boendeplatser så ange att ni är med på seminariet vid bokning av boende.

Samarbetspartners
svensk_antidoping framat
Annonser
Medlemsrabatter Skadehjälpsnätverket