Nationell träff, Gotland

Foto Ola Lindberg.

De år Klätterförbundet inte håller ordinarie förbundsmöte arrangeras en nationell träff. Det är klubbarna som äger mötet och bestämmer vad träffen ska handla om.

Vad händer i er klubb? Har ni några frågor, idéer eller problem ni vill ventilera med andra klubbar? Förbundsstyrelsen och kansliet kommer finnas på plats för att lyssna och ta till sig det ni vill framföra, svara på frågor, förklara och informera.  Skicka in förslag på diskussionspunkter till kansliet@klatterforbundet.se. Kom och gör er röst hörd!

Årets nationella träff hålls lördag 4 maj i Visby kl.10 – 12 på Strand Hotel – Sista anmälningsdag 4 april.
Anmäl dig till den nationella träffen.

Självklart kan ni klättra också. Samtidigt som den nationella träffen ordnas klätterträffen Gotland Boulder Session. Det är sjunde året i rad som Gotland Boulder Session anordnas och i år är platsen Grogarnshuvud. Mer information om klätterträffen finns på gotlandbouldersession.wordpress.com.  Ingen anmälan är nödvändig.

På lördagen arrangeras också en deltävling i Sverigecupen i Silon i Visby som är Visby KKs inomhuslokal. Vill man inte deltaga så är man varmt välkommen att sprida bra stämning och heja på!

Vi samarbetar med Destination Gotland och får bra priser på resor och boende
Bokning av båtresa med idrottsrabatt och logi kontakta Destination Gotland, idrottsbokningen 0771-22 33 50 eller idrottsresor@destinationgotland.se

Gemensam middag arrangeras på lördag kväll till självkostnadspris.
Du behöver anmäla dig till denna, länk kommer inom kort.

Samarbetspartners
trygga_idrottmiljoer framat
Annonser
Hvilan utbildning Medlemsrabatter Skadehjälpsnätverket