Tränarutbildning Nivå 1, Lund

Är du engagerad i klubbens barn- och ungdomsverksamhet? Vill du lära dig mer om klättring för unga? Öka din kunskap om träningstips, klätterövningar, gruppskapande aktiviteter, din roll som ledare och hur du motiverar de unga att stanna inom idrotten! Eller se det som en personlig utveckling – din egen klättring kommer också att påverkas ;)

Tränarutbildning Nivå 1 riktar sig till dig som vill vara eller redan är ledare för organiserad klättring för barn och unga.

Ur innehållet:
– åldersanpassad klättring med hänsyn till barns och ungdomars utveckling
– ledarskap och kommunikation
– skadeförebyggande träning
– upplägg av pass och termin
– idrottens organisation och stödfunktioner

Utbildningen innehåller både teoretiska och praktiska moment. Mer information kommer i välkomstbrev efter anmälan. Välkommen!

När? Lördag 15 – söndag 16 juni 2019.

Var? Väggen, Skånes KK, Östra Tornsvägen 2, 224 68 Lund

Vad? Läs om innehållet i Klätterförbundets utbildningar här.

Förkunskapskrav: Topprepskort. Du skall ha genomfört SISUs Introduktionsutbildning för tränare innan kursen, klicka här för att börja! Den är helt webbaserad och tar ca 2-3h att genomföra. Diplom för genomförd utbildning skickas till patrik.blom@klatterforbundet.se innan utbildningen.

Välkommen med din anmälan på Idrottonline senast 31 maj!

I samband med din anmälan vill vi att du betalar in deltagaravgiften 2000:- till bg 5822-0328, Svenska Klätterförbundet, alternativ mailar oss en fakturaadress. Är du inte medlem i en förbundsansluten klätterklubb är deltagaravgiften 2700:-.

Frågor? Kontakta Patrik Blom på 08-699 65 24, patrik.blom@klatterforbundet.se

Samarbetspartners
trygga_idrottmiljoer framat
Annonser
Hvilan utbildning Klättring i Kebnekaise Medlemsrabatter Skadehjälpsnätverket