Idrottens dag, Almedalen

Prova-På aktiviteter i samband med Almedalsveckan.

Almedalsveckan, som arrangeras i Visby mellan den 30 juni och 7 juli 2019, är Sveriges största politiska mötesplats. 2018 genomfördes fler än 4000 evenemang under åtta dagar av knappt 2000 arrangörskonstellationer. De politiska riksdagspartierna som har var sin dag är kärnan i Almedalsveckan.

Genom Idrottens dag, som kommer att genomföras på onsdagen den 3 juli, kan vi få möjlighet att visa upp vår idrott och möta beslutfattare och opinionsbildare. Tillsammans gör idrotten varje år ett stort avtryck bland Almedalsveckans besökare då vi intar Almedalen (parken), genomför seminarier och sätter fokus på idrotten. Idrottens dag är en del av Almedalsveckan och arrangeras onsdagen den 3 juli.

Visby KK brukar delta och har haft ett stort antal deltagare på sin Prova-På aktiviteter.

Samarbetspartners
trygga_idrottmiljoer framat
Annonser
Hvilan utbildning Klättring i Kebnekaise Medlemsrabatter Skadehjälpsnätverket