Inomhusinstruktör examinerande kurs, Umeå

Var: Umeå, IKSU Sport
Datum: 26-27 oktober 2019
Förkunskapskrav: Se normer.
Ansvarig examinator: Joakim Tunje

Pris: 4 000 kronor till bg 5822-0328 (ange ditt namn och “ex kurs inomhus umeå”)
Avgiften avser examination. Aspiranten står själv för resa, kost och logi samt den utrustning som används vid examinationen. Skicka in dokumentation om förkunskaper till  mia.borjeson@klatterforbundet.se

Anmälan: Senast 23 september. Anmälan görs på IdrottOnline. Din betalning bekräftar din anmälan och utgör din plats i turordningen om inte alla anmälda skulle få plats. Får du inte plats återbetalar vi givetvis din deltagaravgift. Om du själv får förhinder efter sista anmälningsdatum kan vi endast betala tillbaka om vi kan fylla platsen med en annan deltagare, och då mot en administrationsavgift.

Normer:

pdfAspiranthandledning inomhusinstruktör
pdfNorm inomhusinstruktör
pdfNorm topprepskurs inomhus
pdfNorm ledkurs inomhus
pdfNorm Topprepsinstruktörskurs
pdfNorm Uppklättring
pdfValidering utländsk inomhusklätterinstruktör

Samarbetspartners
trygga_idrottmiljoer framat
Annonser
Hvilan utbildning Klättring i Kebnekaise Medlemsrabatter Skadehjälpsnätverket