Instruktörsseminarium Göteborg

Instruktörsseminarium hösten 2019

Klätterförbundet auktoriserar instruktörer i disciplinerna inomhus, sport, klippa och is. Minst var tredje år behöver du som instruktörer gå på ett fortbildningsseminarium i Svenska Klätterförbundets regi för att behålla din auktorisation. Mer information om innehåll, plats och tider kommer.

Var: Göteborg

När: 9-10 november.

Kostnad: 1 000 kronor. Betalas till Klätterförbundets bankgiro 5822-0328. Ange namn och “sem Gbg” på betalningen.

Anmälan: Anmäl dig på IdrottOnline. VIKTIGT – din anmälan är inte är giltig förrän anmälningsavgiften är betald. Sista inbetalningsdag 8 oktober. Vid avbokning efter anmälningstidens slut betalas endast 500 kronor tillbaka.

 

 

Samarbetspartners
trygga_idrottmiljoer framat
Annonser
Hvilan utbildning Klättring i Kebnekaise Medlemsrabatter Skadehjälpsnätverket