Kontroll av klätterutrustning

Är du instruktör och håller klätterkurser? Eller driver din klubb en anläggning som hyr ut selar och bromsar? Lär dig kontrollera funktionen hos din säkerhetsutrustning, och få insyn i vilka krav myndigheter ställer på dig som tillhandahåller utrustning för personlig säkerhet.

När 7-8 december
Var Göteborg
Utbildare Per Forsberg, författare till boken Kontroll av Klätterutrustning
Pris 2 000 kronor. Avgiften inkluderar lunch, fika och ett exemplar av boken Kontroll av Klätterutrustning. Betala in till bg 5822-0328, Svenska Klätterförbundet, uppge personnummer och “kontroll” på betalningen. För dig som inte är medlem i en förbundsansluten klätterklubb är avgiften 2700:-

Anmäl dig på IdrottOnline, senast 7 november.

Samarbetspartners
trygga_idrottmiljoer framat
Annonser
Hvilan utbildning Klättring i Kebnekaise Medlemsrabatter Skadehjälpsnätverket