Förbundsmöte 2020

Den 25 – 26 april håller Klätterförbundet förbundsmöte. Förbundsmötet är det högsta beslutande organet. Här beslutas om förbundets inriktning de två kommande åren. Det är medlemsklubbarna som röstar och därmed beslutar om vilken väg förbundet ska gå och vilka aktiviteter som ska göras för att nå dit.

Det är viktigt att er klubb är med och talar om vad just ni vill och vilka ni vill ska företräda er när förbundsmötet inte är samlat.

Plats
Bosön, 181 47 Lidingö.

Program lördag
Programmet är ännu inte satt men förväntas börja med gemensam lunch.

Program söndag
Programmet är ännu inte satt men förväntad sluttid är 13.00

Handlingar
Kommer inom kort.

Valberedning
Har du eller din klubb förslag på personer som ni vill se som styrelsemedlemmar eller verksamhetsrevisor? Tveka inte att kontakta valberedningen med nomineringar, eller med frågor om vad arbetet innebär!

Nominering av kandidater är öppen fram till förbundsmötet. För att kommunicera kandidater i god tid innan förbundsmötet vill valberedningen gärna ha nomineringarna senast den 29 februari.

Läs mer om valberedningen och hur ni kan nominera styrelsekandidater.

Kostnad
Svenska Klätterförbundet står för kostnaden för logi, mat och billigast möjliga resa för ett ombud från varje klubb och en representant från varje kommitté. Övriga faktureras 2 000 kronor. I detta ingår måltider och logi i flerbäddsrum. Övriga som endast vill delta under en dag faktureras 500 kronor.

Har ni frågor om kostnader kontakta kansliet för mer info.

Anmälan
Anmälningsformulär på IdrottOnline

Sista anmälningsdag 1 mars.

Samarbetspartners
trygga_idrottmiljoer framat
Annonser
Hvilan utbildning Klättring i Kebnekaise Medlemsrabatter Skadehjälpsnätverket