Instruktörsseminarium Skåne – INSTÄLLD

Instruktörsseminarium våren 2020

Klätterförbundet auktoriserar instruktörer i disciplinerna inomhus, sport, klippa och is. Minst var tredje år behöver du som auktoriserad instruktör gå på ett fortbildningsseminarium i Svenska Klätterförbundets regi för att behålla din auktorisation.

Var: Skåne (Mer utförlig info kommer senare)
När: 16-17 maj
Kostnad: 1 000 kronor. Betalas till Klätterförbundets bankgiro 5822-0328. Ange namn och “Seminarium Skåne” på betalningen.

Anmälan: Anmäl dig på IdrottOnline. VIKTIGT – din anmälan är inte är giltig förrän anmälningsavgiften är betald. Sista inbetalningsdag 16 april oktober. Vid avbokning efter anmälningstidens slut betalas endast 500 kronor tillbaka.

Samarbetspartners
trygga_idrottmiljoer framat
Annonser
Hvilan utbildning Klättring i Kebnekaise Medlemsrabatter Skadehjälpsnätverket