Instruktörsseminarium Örebro

Instruktörsseminarium hösten 2020

Klätterförbundet auktoriserar instruktörer i disciplinerna inomhus, sport, klippa och is. Minst var tredje år behöver du som auktoriserad instruktör gå på ett fortbildningsseminarium i Svenska Klätterförbundets regi för att behålla din auktorisation.

Var: Örebro
När: 10-11 oktober
Kostnad: 1 000 kronor. Betalas till Klätterförbundets bankgiro 5822-0328. Ange namn och “Sem örebro” på betalningen.

Anmälan: Anmäl dig på IdrottOnline. VIKTIGT – din anmälan är inte är giltig förrän anmälningsavgiften är betald. Sista inbetalningsdag  10 september. Ingen återbetalning vid avbokning efter anmälningstidens slut.

Samarbetspartners
trygga_idrottmiljoer framat
Annonser
Hvilan utbildning Klättring i Kebnekaise Medlemsrabatter Skadehjälpsnätverket