Inomhusinstruktör examinerande kurs, Halmstad

Var: Halmstad
Datum: 24 – 25 oktober 2020
Förkunskapskrav: Se normer
Ansvarig examinator: Joakim Tunje

Pris: 4 000 kronor till bg 5822-0328 (ange ditt namn och “ex inne hlm 24 okt “)
Avgiften avser examination. Aspiranten står själv för resa, kost och logi samt den utrustning som används vid examinationen. Skicka in dokumentation om förkunskaper till  andreas.enqvist@klatterforbundet.rf.se

Anmälan: Senast 24 september 2020. Anmälan görs på IdrottOnline. Din betalning bekräftar din anmälan och utgör din plats i turordningen om inte alla anmälda skulle få plats. Får du inte plats återbetalar vi givetvis din deltagaravgift. Om du själv får förhinder efter sista anmälningsdatum kan vi endast betala tillbaka om vi kan fylla platsen med en annan deltagare, och då mot en administrationsavgift.

Normer:

pdfAspiranthandledning inomhusinstruktör
pdfNorm inomhusinstruktör
pdfNorm topprepskurs inomhus
pdfNorm ledkurs inomhus
pdfNorm Topprepsinstruktörskurs
pdfNorm Uppklättring
pdfValidering utländsk inomhusklätterinstruktör

Samarbetspartners
trygga_idrottmiljoer framat
Annonser
Hvilan utbildning Klättring i Kebnekaise Medlemsrabatter Skadehjälpsnätverket