INSTÄLLT Tränarträffen 2020

Tränarträffen 2020 är inställd pga det läge som Sverige och Uppsala befinner sig gällande Covid 19.

Rörelseglädje – hur vi lär ut rörelselära och teknik!

För att kunna lära ut teknik måste man själv förstå hur olika tekniker går till och när dom används på bästa sätt. På Tränarträffen 2020 kommer vi att fokusera på hur vi lär ut olika tekniker till dom vi tränar. Ni som tränare kommer också att få träna på rörelselära för att lättare kunna analysera hur problem och leder ska kunna göras på lättaste sätt.

Det finns tid att lyfta fram dina synpunkter, nätverka med andra tränare och mingla! Välkommen till en fantastisk helg!!

Var: Uppsala Klätterklubb – Stallet – Karta
När: 28-29 november 2020, anmälning senast 28/10.
Tider: Vi startar 09.00 på lördag och avslutar 16.00 på söndag.
Arrangör: Svenska Klätterförbundets Tränarkommitté
Värd: Uppsala Klätterklubb

Anmäl dig här!

För vem: Alla tränare, oavsett nivå
Hur många: Max 30st, vid mindre än 15 anmälda den 28/10 kan träffen eventuellt ställas in.
Kostnad: 1000 kr – Ni kan söka bidrag för att få deltagaravgiften betald i efterhand via idrottslyftet, detta söks av eran klubb. Förutsatt att er klubb beviljats statligt LOK-stöd och att medel finns kvar att tillgå.
Vad ingår: Fantastiska föreläsningar/workshops med temat rörelseglädje. Fika, lunch på lördag samt fika, lunch söndag.
Avbokning: 
Anmälan är bindande.
Inställande: Vid för få anmälda kommer träffen eventuellt att ställas in. Därutöver kommer vi ställa in om vi anser att corona-läget inte är hållbart och/eller om nya rekommendationer införs som påverkar förmågan att arrangera. Om vi blir tvungen att ställa kommer alla inkomna deltagaravgifter att betalas tillbaka.

Covid 19

I pandemi-tider ställs extraordinära krav som arrangör och deltagare på arrangemang. När det gäller Tränarträffen kommer vi inte tillåta lika många deltagare som föregående år. Vid de tillfällen vi samlas för aktivitet vid klätterväggen kommer vi dela upp i grupper som gör att vi lättare kan hålla bra avstånd till varandra.

KOM IHÅG: Det ligger ett stort personligt ansvar för eget agerande.
Håll avstånd, vi har ingen anledning att röra varandra.
Kom inte till tränarträffen om du har symptom!

För frågor kontakta patrik.blom@klatterforbundet.rf.se

Samarbetspartners
lkab framat
Annonser
Hvilan utbildning Klättring i Kebnekaise Medlemsrabatter Skadehjälpsnätverket