Inställd Examinerande kurs inomhus Falun

Var: Falun
Datum: 20-21 februari 2021
Förkunskapskrav: Se normer
Ansvarig examinator: Joakim Tunje

Pris: 4 000 kronor till bg 5822-0328 (ange ditt namn och “ex inne feb-21 falun“) Avgiften avser examination. Aspiranten står själv för resa, kost och logi samt den utrustning som används vid examinationen.

Norm för inomhusinstruktör finns publicerad på bergsport.se/utbildning/bli instruktör. Observera att samtliga förkrav som presenteras i dokumenten ska vara uppfyllda innan du kan anmäla dig. Skicka in dokumentation på uppfyllda förkrav och betalning i samband med anmälan. Din betalning bekräftar din anmälan och utgör din plats i turordningen om inte alla anmälda skulle få plats.

Om du själv får förhinder efter sista anmälningsdatum kan vi endast betala tillbaka om vi kan fylla platsen med en annan deltagare, och då mot en administrationsavgift.

Skicka in dokumentation om förkunskaper till eva.rimnas@klatterforbundet.rf.se

Anmäl dig här

Samarbetspartners
lkab framat
Annonser
Hvilan utbildning Klättring i Kebnekaise Medlemsrabatter Skadehjälpsnätverket