Instruktörsseminarium Digitalt.

Instruktörsseminarium Digitalt hösten 2021

Klätterförbundet auktoriserar instruktörer i disciplinerna inomhus, sport, klippa och is. Minst var tredje år behöver du som auktoriserad instruktör gå på ett fortbildningsseminarium i Svenska Klätterförbundets regi för att behålla din auktorisation.
Nytt digitalt möte i höst som innefattar 2 st tillfällen á 3 tim, kvällstid med en hemuppgift däremellan. Tema kommer vara riskhantering, beslutsfattande och mänskliga faktorer vid klättring. Detta ger en aktiv licens i ytterligare 1 år.
(Vi kommer oxå försöka göra ett fysiskt seminarium i höst om pandemin tillåter)

Var: Teams, digitalt
När: 6 & 13 oktober 2021 kl. 18-21 vid båda tillfällena
Kostnad: 300 kronor. Betalas till Klätterförbundets vid anmälan, kort, swish
Ansvarig: Oskar Brodén 

Anmälan: .
Anmäl dig på HÄR. 
VIKTIGT – Du ska vara medlem i en förbundsansluten klätterklubb och din anmälan är inte är giltig förrän anmälningsavgiften är betald. Sista inbetalningsdag  6 september 2021. Ingen återbetalning vid avbokning efter anmälningstidens slut.

Har du frågor hör av dej till eva.rimnas@klatterforbundet.rf.se

Samarbetspartners
lkab framat
Annonser
Klättring i Kebnekaise Ski upp Medlemsrabatter Skadehjälpsnätverket