Examinationsförberedande kurs i personlig färdighet

Förberedande kurs inför examination i personlig färdighet för klippklätterinstruktör
Datum: 16-17 oktober 2021
Plats: Bistaberget, Sörmland
Pris: 2 500 kronor betalas vid anmälan
Sista anmälan: 16 september 2021
Förkrav: Hjälpinstruktör klippa och avklarad praktik. Se aspiranthandledning och normer för klippklätterkurser på bergsport.se/utbildning/bli instruktör
Ansvarig utbildare: Stefan Lindblom

Norm för klippklätterinstruktör och Aspiranthandledning samt anmälningsblankett inför examination finns publicerad på bergsport.se/utbildning/bli instruktör. Där kan du själv stämma av dina egna kunskaper och färdigheter för att se om du skulle kunna ha nytta av en kurs.

Din betalning bekräftar din anmälan och utgör din plats i turordningen om inte alla anmälda skulle få plats. Får du inte plats återbetalar vi givetvis din deltagaravgift. Om du själv får förhinder efter sista anmälningsdatum kan vi betala tillbaka om vi kan fylla platsen med en annan deltagare, och då mot en administrationsavgift.

Om du har frågor, kontakta eva.rimnas@klatterforbundet.rf.se

Anmäl dig här

Samarbetspartners
Annonser