Julinsamling

Vill du ge en gåva till din favoritklättrare och samtidigt göra något bra för alla klättrare i Sverige?

Tillgång till klättring utomhus, är det något vi kan ta för givet? Ja, självklart kanske du tänker, men vad vet vi om framtiden egentligen? Ett politiskt beslut, en störd granne eller ett vägbygge – det krävs väldigt lite för att din klippa ska spärras av eller förstöras för all framtid.

Flera svenska Klätterområden är idag stängda eller hotas med begränsningar. Klätterklubbar och förbundet arbetar med att långsiktigt skydda tillgången till dessa områden. Detta arbete tar tid och kostar pengar.

En bra julklapp – ge bort ett bidrag till Accessfonden

I år tycker vi att du ska ge din favoritklättrare en julklapp som gör något bra för alla klättrare i Sverige. Genom en gåva till accessfonden finansiera du varaktiga åtgärder och projekt som främjar och säkrar tillgängligheten till klättring på klippor, berg och block i Sverige. Det handlar helt enkelt om att stötta lokala, regionala eller nationella projekt som bidrar till att säkerställa klättringen och skydda den natur som omger våra klätterområden.

Det är enkelt att bidra till Svenska Klätterförbundets Accessfond. Sätt in valfri summa på Accessfondens bankgiro 120-8438 eller SWISHA pengar till 123 360 59 95.

SWISHA DIN GÅVA TILL
123 360 59 95

ELLER ANVÄND EN AV QR KODERNA

Ladda ned gåvobrev att fylla i ge bort

Företag som vill ge bidrag till Accessfonden kan kontakta fonden via accessfonden@klatterforbundet.se för mer information.


Vem kan söka pengar ur Accessfonden

Svenska Klätterförbundets Accessfond delar ut bidrag till svenska klätterklubbar som är anslutna till Svenska Klätterförbundet. Även Svenska Klätterförbundets Accesskommitté kan söka pengar från fonden, för projekt som har nationell betydelse. Om du har idéer till projekt som skulle kunna söka stöd från fonden, ta i första hand kontakt med din klätterklubb, eller med Svenska Klätterförbundets Accesskommitté.

Mer information om Accessfondens riktlinjer

Samarbetspartners
trygga_idrottmiljoer framat
Annonser
Hvilan utbildning Klättring i Kebnekaise Medlemsrabatter Skadehjälpsnätverket