Bidra med material

Både hemsidan och tidningen Bergsport görs av klättrare för klättrare. Det är vi klättrare och skidalpinister tillsammans som skapar innehåll på hemsidan och i tidningen för att inspirera varandra.

Foto: Jonas Paulsson

Foto: Jonas Paulsson

Du kanske har en idé på en text du vill skriva? Eller kanske har du tips på en bra nyhet som du tycker att vi ska skriva om? Du kanske har idéer om hur vi kan göra hemsidan och  tidningen ännu bättre? Vi tar tacksamt emot alla tips och idéer. Om du kan vara med och förverkliga idéerna är det förstås bara ännu roligare!

Längst ner på sidan finns lite bra tips på vad du ska tänka på om du vill bidra med artikel.

Tidningen Bergsport: tidning@bergsport.se
Nyhetsredaktören för hemsidan: nyheter@bergsport.se

Tips om klätterevent till hemsidans kalender

Här kan du tipsa oss om klätterträffar, tävlingar och andra klätterevent som klättrare kan vara intresserade av. Fyll i så många fält som möjligt för att vi lätt ska kunna lägga upp ditt tips på hemsidan snabbt!

Namn på tävlingen/träffen/eventet

Datum

Tid

Arrangör (klubb,klätterhall, kommun eller annan)

Plats

Kostnad

Beskriv arrangemanget med minst 2-3 meningar

Bild, affisch

Hemsida, Facebooksida eller dylikt där det finns mer information. Kopiera in adressen i fältet.

Ditt för-och efternamn

Din epost så att vi kan kontakta dig om vi har frågor

Tips för dig som vill bidra med en artikel

  • Bilder! Bilder gör texter och nyheter mer läsvärda. Till webben behöver de inte vara så högupplösta, men för att vi ska kunna använda materialet i både tidningen och på hemsidan så är det bra om de bilder du skickar till oss håller upplösningen 300 dpi och att storleken är minst A4. Detta möjliggör tryck på helsida i tidningen om det blir aktuellt.
  • Text. Gå igenom din text en extra gång innan du skickar in den till oss.  Vi förbehåller oss rätten att göra redigeringar i texten så som att rätta stavfel, korta ner eller disponera om vissa delar. Om vi känner att vi behöver göra större justeringar så tar vi kontakt med dig.

Vi förbehåller oss rätten att kunna använda bilderna i den tryckta tidningen Bergsport samt i andra förbundssammanhang, om behovet skulle uppstå. SKF har endast dispositionsrätt till bilderna och har inte rätt att hantera bilderna på andra sätt än som angetts utan ditt medgivande. Vi kommer till exempel aldrig att upplåta bildmaterialet för publicering i andra medier.

Samarbetspartners
lkab framat
Annonser
Hvilan utbildning Klättring i Kebnekaise Medlemsrabatter Skadehjälpsnätverket