Nationella träffen Östersund 2015

shawn_boye-956x350

Klätterhösten inleds i Östersund första helgen i september. I samband med klätterklubbarnas nationella träff bjuder Klätterförbundet och Östersunds Klätterklubb in till klätterträff på Frösön. 

De år Klätterförbundet inte håller förbundsmöte arrangeras en nationell träff. Det är klubbarna som äger mötet och meningen med träffen är att  medlemmar och klubbstyrelser ska träffas och diskutera förbundsverksamhet under lättare former. Förbundsstyrelsen och kansliet kommer finnas på plats för att lyssna och ta till sig det ni vill framföra, svara på frågor, förklara och informera. Vad händer i er klubb? Skicka in förslag på diskussionspunkter till kansliet@klatterforbundet.se. Kom och gör er röst hörd! Mötet hålls i Jämtland-Härjedalens Idrottsförbunds lokaler i Idrottens Hus, Sollidenvägen 62, klockan 10:00-12:00. Anmälan till den nationella träffen.

Självklart ska vi klättra också! Lördag eftermiddag är vi på Frösön och klättrar, guidar, säkrar och pratar klättring. Alla är välkomna, nybörjare, proffs, medlemmar och icke medlemmar. Östersunds Klätterklubb erbjuder prova på-klättring för er som inte klättrat tidigare eller bara råkar ha vägarna förbi, och guidning till de finaste lederna för dig som klättrar själv, men inte varit i området tidigare.

Observera – vid dåligt väder hålls prova på-klättringen i  Östersunds Sporthall, Hall C, Samuel Permans gata 14. Alla uppdateringar i schemat postas här på bergsport.se och på anslagstavlan i STF vandrarhem Ledkrysset.

Yoga för klättrare erbjuds lördag och söndag morgon med Shay Peretz.  På lördag kväll blir det föredrag/bildvisning med klättertema! Martin Edström berättar och visar bilder från utforskandet av världens största grotta, Son Doong, i Vietnam, och Erik Massih från sina nyturer på Grönland.

Schemauppdatering 3 september – Martin Edström är på kort varsel tyvärr tvungen att ställa in sitt föredrag.

Program

Håll utkik efter förändringar i programmet här på bergsport.se. Programmet anslås även i receptionen på STF Ledkrysset vandrarhem i Östersund i samband med träffen.

Adressen till Idrottens hus i Östersund är Sollidenvägen 62B

Lördag

[table]
Tid[attr style=”width:50px”],Aktivitet,Plats[attr style=”width:180px”]
08:00-09:30,Yoga för klättrare med Shay Peretz, Sollidenvägen 64
10:00-13:00,Nationell träff,Idrottens hus – Sollidenvägen 62B
14:00-18:00,Prova på klättring och fri klättring,Frösön
18:00,Middag (på egen bekostnad),Scandic
20:00,Föredrag Erik Massih, Bibliotekets samlingssal
[/table]

Söndag

[table]
Tid[attr style=”width:50px”],Aktivitet,Plats[attr style=”width:180px”]
09:00-10:30,Yoga för klättrare med Shay Peretz, Sollidenvägen 64
11:00-17:00,Fri klättring och guidning av lokala boulders,Frösön
[/table]

Nationella träffen Östersund 2015
Samarbetspartners
lkab framat
Annonser
Klättring i Kebnekaise Ski upp