Uttagning till Nordiska Mästerskap

Sverige har totalt 40 platser (10 platser per klass, 5 herrar och 5 damer) att fördela på våra nordiska mästerskap. Målet är att fördelningen av platser ska vara jämlik men om antal sökande för ett kön ej uppnår antalet platser kommer de fördelas till sökande av det andra könet. Alla intresserade ska anmäla sitt intresse till Patrik Blom, se datum för deadlines nedan.

Ange namn, telefonnummer, klubb, ålder och klass i er intresseanmälan och om ni har med en coach som vill ha tillgång till isoleringen.

Uttagningen till NM/JNM sker efter följande kriterier och ordning

  1. Platser erbjuds atleter i landslaget och landslagets utvecklingsgrupp
    I mån av plats sedan efter
  2. Rankinglistan
  3. Ej rankade enligt först till kvarn

Förutsättningar

Intresseanmälan att deltaga innebär att man är beredd att betala samtliga kostnader för deltagande på tävlingen (deltagaravgift, resa, boende, mat). Landslaget kommer ej kunna supporta alla deltagare och synkronisera övriga aktiviteter på plats utan vi uppmanar egna coacher/föräldrar att följa med. Landslaget kommer att bistå med ett tävlingslinné som måste bäras på tävlingen.

Förbundet hanterar all anmälan till NM-tävlingar och kommer sedan fakturera deltagarna för anmälningsavgiften. Om klubben ska stå för kostnaden så kan vi skicka fakturan dit istället.

2020

NM/JNM Boulder, Köperhamn Danmark 14-15 mars

  • Deadline intresseanmälan 7 februari 2020
  • Besked om uttagning 14 februari 2020

NM/JNM Lead, Norge (Ej klart)

  • Deadline intresseanmälan
  • Besked om uttagning

2021

NM/JNM Boulder, Sverige – Våren 2021
NM/JNM Lead, Finland – Hösten 2021

Förbundet hanterar all anmälan till tävlingen och kommer sedan fakturera deltagarna för anmälningsavgiften. Om klubben ska stå för kostnaden så kan vi skicka fakturan dit istället.

Samarbetspartners
trygga_idrottmiljoer framat
Annonser
Hvilan utbildning Klättring i Kebnekaise Medlemsrabatter Skadehjälpsnätverket